SALES MBA in 1 Day

met Prof. Willem Verbeke Ph.D.

Wil je binnen één dag helemaal op de hoogte zijn van de state-of-the-art inzichten, kennis en ontwikkelingen in het salesvakgebied? Meld je dan aan voor de Sales MBA in 1 Day.

Waarom de Sales MBA in 1 Day?

Tijdens dit eendaagse programma vertaalt de internationale salesprofessor Prof. Willem Verbeke Ph.D. de laatste inzichten uit de neurowetenschappen en behavioural economics op bevlogen wijze naar je dagelijkse salespraktijk.

Wil je je (door)ontwikkelen als commercieel leider en binnen één dag helemaal connected zijn met de state-of-the-art inzichten, kennis en ontwikkelingen in je vakgebied, dan is dit programma echt iets voor jou!

Deelname aan de Sales MBA in 1 Day is een waardevolle investering in jezelf en je organisatie. Een investering die zich meteen de volgende dag uitbetaalt.

De Sales MBA in 1 Day is speciaal ontworpen voor senior accountmanagers, sales en commercieel managers/directors en andere (senior) sales professionals. Het is een eendaags programma op HBO/WO-niveau.

SALES MBA in 1 Day

met Prof. Willem Verbeke Ph.D.

Data en deelnamekosten

De Sales MBA in 1 Day wordt in 2024 meerdere keren aangeboden. De eerstvolgende editie vindt plaats op:

 • Donderdag 16 mei 2024 (22e editie)
 • Vrijdag 21 juni 2024 (23e editie)

 

De deelnamekosten bedragen € 995 (excl. BTW) per persoon.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers per editie, dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een deelnameplaats op de dag van je voorkeur.

Deel 1

10.00 - 12.30 uur

De fundamenten van het nieuwe commercieel leiderschap

 • Wat is het placebo effect van de nieuwe commercieel leider?
 • Waarom moet de nieuwe commercieel leider een kennisbroker worden?
 • Hoe word je de nieuwe commercieel leider (de vijf fundamenten)?
 • Wat zijn de neurowetenschappelijke grondslagen van het nieuwe commercieel leiderschap?

Deel 2

13.30 - 15.30 uur

Het belang van ‘veerkracht’ voor de nieuwe commercieel leider

 • Waarom excelleren sommige managers in hun commercieel leiderschap en anderen niet?
 • Welke motivatie(s) heeft de nieuwe commercieel leider?
 • Hoe gaat de nieuwe commercieel leider om met zijn angst om te vragen om de verkooporder?
 • Hoe leert de nieuwe commercieel leider zijn energie managen, blijft hij agile en voorkomt hij een burn-out?

Deel 3

16.00 - 18.00 uur

Effectief sociaal netwerken voor de nieuwe commercieel leider

 • Waarom moet de nieuwe commercieel leider ‘street smart’ en sociaal intelligent zijn?
 • Waarom blijft tachtig procent van de kennis in de organisatie ‘plakken’ en hoe kan de nieuwe commercieel leider dat probleem ‘street smart’ oplossen?
 • Hoe bouwt de nieuwe commercieel leider interne en externe netwerken?
 • Hoe maakt de nieuwe commercieel leider gebruik van social media om thought leader te worden voor zijn organisatie en zo key-accounts beter te beïnvloeden?

De Sales MBA in 1 Day staat onder de bezielende leiding van professor Willem Verbeke Ph.D., emeritus hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en één van Europa’s meest vooraanstaande researchers op het gebied van sales- & accountmanagement.

Voor zijn baanbrekende academische werk ontving hij in de VS onder andere tot twee maal toe de prestigieuze Howard Sheth Award. Hij publiceerde in 10 van de 50 door de Financial Times aangeduide top journals in business research.

Willem Verbeke is een bevlogen docent en coach die meer dan 7.000 sales professionals heeft opgeleid. Hij is tevens auteur van diverse managementboeken. Zijn in 2018 verschenen boek ‘De veerkrachtige professional’ stond geruime tijd in de Managementboeken Top 10.

Willem Verbeke is medeoprichter van Professional Capital en EMIC, twee bedrijven die zich bezighouden met coaching van sales en accountmanagers en mystery calling.

Groeneveld Academy De Veerkrachtige Professional

Assessment en managementboek

Voorafgaand aan de Sales MBA in 1 Day doen deelnemers (kosteloos) het exclusieve (online) ExploreMe.eu assessment. De individuele uitslag gebruiken zij als leidraad tijdens het programma.

Deelnemers ontvangen tevens een gratis exemplaar van de bestseller ‘De veerkrachtige professional’’.

Inspirerende opleidingslocatie

De Sales MBA in 1 Day vindt plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze centraal gelegen 18e-eeuwse buitenplaats is één van de mooiste landgoederen van ons land.

De deelnemers worden culinair verzorgd door Grand Café Groeneveld, gevestigd in het Koetshuis van het kasteel.

Reacties van Sales MBA in 1 Day alumni

Wij streven tijdens de ééndaagse programma’s naar een maximaal leerrendement en het bieden van waardevolle kennis, inzichten en tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De feedback van onze alumni is belangrijk om te bepalen of we slagen in dat streven. We zijn dan ook erg trots op alle positieve ervaringen die we in de afgelopen jaren voor de verschillende programma’s hebben mogen ontvangen. Hieronder kun je een kleine greep uit de verzameling lezen. Uiteraard blijven we ons voor de volle 100% inzetten om ook toekomstige deelnemers een excellente én plezierige leerervaring te bieden.

Deelnemers van o.a. de volgende bedrijven gingen je al voor