LEADERSHIP MBA in 1 Day

met Toon Gerbrands

Wil jij jouw organisatie of afdeling succesvoller maken? En durf je het aan om je te laten uitdagen door de ‘coachprofessor’ van Nederland? Dan is de Leadership MBA in 1 Day iets voor jou!

Waarom de Leadership MBA in 1 Day?

Wil jij jouw organisatie of afdeling succesvoller maken? Ben je bereid om daarvoor als leider écht kritisch in de spiegel te kijken? En durf je het aan om je te laten uitdagen door de ‘coachprofessor’ van Nederland? Dan is de Leadership MBA in 1 Day iets voor jou!

Tijdens dit interactieve programma deelt succescoach en -manager Toon Gerbrands zijn visie en 40 jaar ervaring met top performance management. Hij haalt deelnemers uit hun comfortzone en blaast heilige managementhuisjes omver. En dat alles ‘op z’n Toons’: scherp, bevlogen, humoristisch, no-nonsens en recht op zijn doel af.

Deelname aan het programma levert je praktisch toepasbare inzichten en handvatten op waar jij en jouw team(s) al meteen de volgende dag van profiteren.

LEADERSHIP MBA in 1 Day

met Toon Gerbrands

Data en deelnamekosten

De Leadership MBA in 1 Day wordt in 2024 meerdere keren aangeboden. Deelnemers hebben op dit moment de keuze uit de volgende data:

 • Dinsdag 15 oktober 2024
 • Vrijdag 29 november 2024

 

De deelnamekosten bedragen € 995 (excl. BTW) per persoon.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers per editie, dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een deelnameplaats op de dag van je voorkeur.

Deel 1

10.00 - 12.00 uur

Top performance & excellent presteren

 • Is succes maakbaar?
 • Is de juiste focus aanwezig en zijn de prioriteiten duidelijk?
 • Is er sprake van een prestatieklimaat?
 • Hoe kun je succesvol samenwerken en resultaten boeken?
 • Is er een veilige omgeving aanwezig om feedback te geven?

Deel 2

13.00 - 15.00 uur

Next level denken & actie-intelligentie

 • Welke trends en ontwikkelingen hebben invloed op jouw leiderschap?
 • Is er genoeg urgentie om actieprogramma’s uit te voeren?
 • Heb je voldoende aanpassingsvermogen, gericht op de toekomst?
 • Hanteer je een vraaggestuurde aanpak?
 • Beheers je de kunst van het volhouden?

Deel 3

15.30 - 17.15 uur

Persoonlijk
leiderschap 4.0

 • Leid je als leider een 5-sterren leven?
 • Hoe ga je om met twijfels, stress, dilemma’s en eenzaamheid?
 • Ken je jezelf voldoende?
 • Ben je voldoende in balans qua fitheid, drukte, energie en persoonlijke keuzes?
 • Word je voldoende uitgedaagd? Door wie? En op welk niveau?

“Een fenomeen in de topsport”. “Een unieke combinatie van coach, manager en inspirator”. En “de coachprofessor van Nederland”. Dit is hoe grootheden uit de sportwereld en het bedrijfsleven Toon Gerbrands typeren.

Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid, die zowel teams als individuen naar succesvolle prestaties weet te begeleiden. Zo behaalde hij als clubcoach voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlands volleybal de Europacup en won hij als bondscoach het EK 1997 (in 2000 gevolgd door een vijfde plaats op de Olympische Spelen van Sydney).

In 2002 maakte Toon de overstap naar het betaald voetbal. Als algemeen directeur loodste hij AZ, na de val van DSB, door een zware crisis naar nieuwe hoogtepunten. Na twaalf succesvolle seizoenen in Alkmaar, waarin hij onder andere nauw samenwerkte met Louis van Gaal, volgde een periode van acht jaar als algemeen directeur bij PSV.

Toon is niet alleen coach, manager, inspirator en bestuurder. Hij is ook een veelgevraagd spreker, auteur van tien managementboeken, docent en vaste columnist van BNR Nieuwsradio.

Tijdens de Leadership MBA in 1 Day maakt Toon zijn bijnaam van ‘coachprofessor’ meer dan waar!

Groeneveld Academy Soms is alles wel eens waar

Certificaat en managementboek

Deelnemers krijgen na afloop van het programma een deelnamecertificaat.

Daarnaast ontvangen zij een digitale bundel met managementboeken van Toon Gerbrands, waaronder zijn meest recente publicatie ‘Soms is alles wel eens waar’.

Inspirerende opleidingslocatie

De Leadership MBA in 1 Day vindt plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze centraal gelegen 18e-eeuwse buitenplaats is één van de mooiste landgoederen van ons land.

De deelnemers worden culinair verzorgd door Grand Café Groeneveld, gevestigd in het Koetshuis van het kasteel.

Reacties van Leadership MBA in 1 Day alumni

Wij streven tijdens de ééndaagse programma’s naar een maximaal leerrendement en het bieden van waardevolle kennis, inzichten en tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De feedback van onze alumni is belangrijk om te bepalen of we slagen in dat streven. We zijn dan ook erg trots op alle positieve ervaringen die we in de afgelopen jaren voor de verschillende programma’s hebben mogen ontvangen. Hieronder kun je een kleine greep uit de verzameling lezen. Uiteraard blijven we ons voor de volle 100% inzetten om ook toekomstige deelnemers een excellente én plezierige leerervaring te bieden.

Deelnemers van o.a. de volgende bedrijven gingen je al voor