BRANDING MBA in 1 Day

met Andy Mosmans

Wil jij als merk- en marketingprofessional binnen één dag helemaal connected zijn met de state-of-the-art kennis en ontwikkelingen op het gebied van branding? Meld je dan aan voor de Branding MBA in 1 Day.

Waarom de Branding MBA in 1 Day?

A brand is what people say about you when you’re not in the room”. Het belang van branding kan wellicht niet beter worden verwoord dan in deze uitspraak van Amazon-ceo Jeff Bezos. Het bouwen van sterke, relevante merken wordt er binnen onze huidige vluchtige en disruptieve wereld echter niet eenvoudiger op.

Wil jij als merk- en marketingprofessional binnen één dag helemaal connected zijn met de state-of-the-art kennis en ontwikkelingen op het gebied van branding? Meld je dan aan voor de Branding MBA in 1 Day.

Tijdens dit intensieve, eendaagse programma presenteert en bediscussieert merkenautoriteit Andy Mosmans zijn laatste inzichten op het gebied van branding. Hij biedt niet alleen food-for-thought, maar geeft jou als merkenbouwer ook praktische handvatten waarmee je meteen de volgende dag aan de slag kunt.

BRANDING MBA in 1 Day

met Andy Mosmans

Data en deelnamekosten

De Branding MBA in 1 Day wordt enkele keren per jaar aangeboden. De eerstvolgende editie vindt plaats op:

 • Woensdag 29 mei 2024

 

De deelnamekosten bedragen € 995 (excl. BTW) per persoon.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers per editie, dus wacht niet te lang met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een deelnameplaats op de dag van je voorkeur.

Deel 1

10.00 - 12.00 uur

Branding in a New Brand World

 • Waarom domineren merken onze moderne economie?
 • Hoe creëren sterke merken waarde en business?
 • Hoe laat je merken groeien en bouw je brand equity?
 • Identity is destiny: wat is de rol van merkidentiteit?

Deel 2

13.00 - 15.00 uur

Branding with a Purpose

 • Van marketing naar mattering: wat is de impact van de betekeniseconomie voor merken?
 • Waarom moeten sterke merken ook ‘goed’ zijn voor de wereld?
 • Hoe ontwikkel je een geloofwaardige purpose voor een merk?
 • Start-up branding: hoe start je en betekenisvol bedrijf?

Deel 3

15.30 - 17.30 uur

Branding in the Digital Age

 • Hoe verandert branding in een wereld waarin digital en mobile steeds dominanter worden?
 • Hoe word je een sterk merk door de hele customer/employee journey?
 • Hoe maak je een blauwdruk van jouw business met het Brand Coding Canvas?
 • Hoe bouw en onderhoud je een succesvol merkenportfolio?

De Branding MBA in 1 Day staat onder de bezielende leiding van Drs. Andy P. Mosmans: autoriteit en veelgevraagd (top)spreker op het gebied van merken, marketing en ondernemen

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit werkte Andy Mosmans voor Philips, FHV BBDO en BBDO Nederland, in zijn laatste functie als CEO. Inmiddels adviseert hij alweer jarenlang ondernemingen en merken vanuit zijn eigen bedrijf Andy Mosmans & Company, Unknown Group, ARA (TBWA\Rotterdam) en meest recent VENGEAN – Creative Branding Engine. In totaal adviseerde Andy inmiddels ruim 100 ondernemingen en merken. Tegenwoordig begeleidt hij met name ook veel startups en scale-ups. Andy is co-founder van het Institute for Branding and Business Development (IBBD) en tevens auteur van diverse managementboeken, waaronder “Merkenbeleid” (met Prof. dr. Roland van der Vorst), “Branding NL”, “Startup Branding” en het recent verschenen standaardwerk “BRANDING”.

 

Certificaat en managementboek

Deelnemers krijgen na afloop van het eendaagse programma een deelnamecertificaat.

Daarnaast ontvangen zij een exemplaar van het recent verschenen boek “BRANDING”, dat vanuit een brede invalshoek houvast geeft op het gebied van merkmanagement (in 2022 genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs).

Inspirerende opleidingslocatie

De Branding MBA in 1 Day vindt plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze centraal gelegen 18e-eeuwse buitenplaats is één van de mooiste landgoederen van ons land.

De deelnemers worden culinair verzorgd door Grand Café Groeneveld, gevestigd in het Koetshuis van het kasteel.

Reacties van Branding MBA in 1 Day alumni

Wij streven tijdens de ééndaagse programma’s naar een maximaal leerrendement en het bieden van waardevolle kennis, inzichten en tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De feedback van onze alumni is belangrijk om te bepalen of we slagen in dat streven. We zijn dan ook erg trots op alle positieve ervaringen die we in de afgelopen jaren voor de verschillende programma’s hebben mogen ontvangen. Hieronder kun je een kleine greep uit de verzameling lezen. Uiteraard blijven we ons voor de volle 100% inzetten om ook toekomstige deelnemers een excellente én plezierige leerervaring te bieden.

Deelnemers van o.a. de volgende bedrijven gingen je al voor